Bemutatkozás

A Market Építő Zrt. megalakulásakor, 1996 januárjában azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a professzionalizmust, az elhivatottság magabiztosságát és a tapasztalat erejét ötvözve olyan értékes és az ügyfelek által megbecsült építőipari vállalattá váljon, amely nem csupán teljesít, nem csupán épít, hanem nyugalmat, pontosságot és biztonságot jelent Megrendelői számára.

A Market Építő Zrt. építi a 2017-es úszó-, vízilabda-, műugró-, műúszó, és nyíltvízi világbajnokság fő helyszínét, a Dagály Úszóközpontot. A létesítményt a FINA ellenőrzése alatt, kiemelt gyorsasággal, 20 hónap alatt kell megépítenie. A Market határidő és költségtúllépés nélkül építette a Groupma Arénát, melyet a világ legjobbjának választottak.

A Dagály területén az ország legkiemelkedőbb sport- és fürdőközpontja jön létre. Az új komplexum éke lesz Budapestnek, a verseny után nyitva áll a közönség előtt, bázisa lesz a tömegsportnak, kiszolgálja az iskolás és óvódás gyerekek úszásoktatását, edzőközpontja lesz a magyar úszósportnak.

Rendszerüzenet